Pil til høyre ikonVis alle arrangement

AVYST: Ole Bull Kammerkor 5 år!

Ole Bull Kammerkor/Bergen Kjøtt
Kategorier:
  • Kultur

Informasjon fra arrangøren: Konserten blir utsatt på ubestemt tid. Har du allerede kjøpt billetter, kan du få disse refundert. Du kan også beholde billettene til konserten blir satt opp opp igjen. For refusjon, ta kontakt på finans@olebullkammerkor.no.

English information below

Ole Bull Kammerkor fyller 5 år og kombinerer dette med en markering av Bergen 950 år ved å ta inn 3 urframføringer av verk laget av komponister som er eller har vært bosatt i Bergen: Tord Kalvenes, Fredrik Schjerve og Irene Adolfsen Wenæs. Verket «Moje njet forsto» som foregår både på russenorsk, tulleitaliensk m.m. er et verk som både tøyser litt med sin egen sjanger som moderne korverk, men også gjør et poeng ut av forvirringen og kaoset som finnes i forståelsen/mangelen på forståelse av ulike språk. Det vil bli sunget på mange ulike språk på konserten.

Vi vil også knytte sammen fortid og nåtid i Bergen og presenterer Griegs fire salmer på konserten m/barytonsolist Simen Bredesen. Det blir også ett verk av Arvo Pärt, en komponist som har fulgt Ole Bull Kammerkor siden starten. Vi var så heldige å ha et personlig møte mellom Pärt og koret i 2017 og dette verket hadde vi Norgespremiere på i fjor.

Billetter til konserten kan kjøpes på VIPPS: Ole Bull Kammerkor/538869: 200,- / 100,- (student)
Barn under 15 år: Gratis

Konserten varer i ca 70 minutter.

Ole Bull Chamber Choir welcomes you to an anniversary concert on March 21. Buy your tickets using the application VIPPS (Ole Bull Kammerkor/538869), or at the door.

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: Ole Bull Kammerkor/Bergen Kjøtt