Pil til høyre ikonVis alle arrangement

…ZOOmmm…

Kunstpilotene
Kategorier:
  • Kultur
  • Verksted
Nabolaget Bergen

2020 – en parkodyssé
Prosjekt nr. 2 av 3: …ZOOmmm…

Utendørs installasjonsverksted med kunstpilotene i Nygårdsparken. Bli med å lage dyr og insekter som kan bo i en treigloo i parken.

Tenk deg treiglooen som en petriskål under et kjempestort mikroskop. Kanskje får du øye på et forsteinet insekt, eller en liten bit av et dinosaurskjelett? Treiglooen ligner på en igloo, men den kan også ligne en tidskapsel du kan reise med i tid og rom.

Prosjektserien "2020 – en parkodyssé" fortsetter, og dyreparken laget av deltakerne i verkstedet vokser.

Bergen feirer 950 år, og 950 dyr og insekter skal gis en stemme i Nygårdsparken - dyr som levde for 950 år siden, eller enda lengre tilbake, utdødde dyr, eller fremtidens dyrearter.

Hvilket dyr vil du lage?

Hva: KunstCamp og gratis Land Art verksted- og installasjon i øvre del av Nygårdsparken.

Prod.: kunstpilotene i samarbeid med Bergen kommune, Bymiljøetaten.

Hvordan kan jeg delta?
Alt. 1) Påmelding: Registrer dere på forhånd; kunstpilotene@gmail.com, oppgi navn på kontaktperson, mobilnr og antall barn og voksne + ønsket dag og tidspunkt (kl. 12, 13 eller 14)

Alt. 2) Dropp inn: Vi registrerer dere ved ankomst

Trygt verksted: Kunstpilotene bidrar i arbeidet med å hindre smittespredning under COVID-19, og følger retningslinjene for registrering, antall, avstand og håndtering av verkstedsmateriall.

Verkstedet er organisert i 5 arbeidsstasjoner med god avstand mellom hver stasjon. Verkstedsmateriell og verktøy er tilgjengelig på hver stasjon, og deles ikke av andre.

Håndsprit ved ankomst og avgang.

Velkommen!

Outdoors installation workshop by Kunstpilotene. And a tree iglo.

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: Kunstpilotene