Pil til høyre ikonVis alle arrangement

AVLYST: Forbundet Kystens Landsstevne i Bergen

Bergen Kystlag
Kategorier:
  • Kultur
Havbyen Bergen

AVLYST:

English information below

Torsdag 16. juli 2020 åpner Forbundet Kystens Landsstevne i Bergen. Over 100 veteran- og tradisjonsfartøy vil seile inn på Vågen fra både nord og sør denne dagen. I fire dager skal båtene danne bakteppe for et rikholdig arrangement for både kystlagsfolk og det Bergenske publikum. Stevnet har vi kalt "Handel og Havn i 950 år" og Bergen Kystlag ønsker å fremheve havnens betydning for Bergen.

På land vil det være stevneområdet på Festningskaien. Her vil du finne boder med håndverksarbeidere, mat, og relevante organisasjoner, serveringstelt og scene. Her vil det være aktiviteter og underholdning for store og små fra torsdag til søndag. Det vil også bli arrangert foredrag og utstillinger med tema som jektefarten, havnens utvikling og liknende. På vannet vil det bli rokonkurranse og regatta, samt at alle de vakre båtene vil ligge til utstilling.

16. juli kl 12.00 - 20:00, 17. juli kl 10:00 - 20:00, 18. juli kl 10:00 - 20:00, 19. juli kl 10:00 - 14:00

Welcome to four days full of entertainment, boats, history, talks and activities for young and old. Bring friends and family and experience a great event with Bergen Kystlag.

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: Bergen Kystlag