Pil til høyre ikonVis alle arrangement

Byfjellstrimmen, Jubileumsstien etappe 6 og 7 - Åsane og Ulsetvarden

Bergen og Hordaland turlag (DNT)
Kategorier:
  • Bevegelse
Gå mann, Bergen!

Byfjellstrimmen arrangerer i høst 6 søndagsturer på rad hvor vi vil gjennomføre alle 8 etapper. Vi setter opp bussforbindelse fra sentrum til startpunkt og retur tilbake til sentrum for de påmeldte. De planlagte turene gjennomføres fra sør til nord.

Påmelding via denne lenken. Begrenset antall plasser.

Oppmøtetidspunkt- og sted: Kommer mer informasjon...

Turledere: Kommer mer informasjon...

Turbeskrivelse: Etappe 6 starter på Rolland på gangveg ved Barkaleitet borettslag, og har sitt etappemål i kulturlandskapet ved Myrdalsvegen. Vi starter selve turen ved informasjonstavlen for Jubileumsstien på gangvei ved Barkaleitet. Strekningen fra Rolland til Myrdalsvegen går langs asfaltert gangveg og er universelt utformet. Ved etappens ende går vi rett over i etappe 7 Ulsetvarden.

Turbeskrivelse: Etappe 7 starter på Myrdal i Åsane (Myrdalsvegen) og har sitt etappemål i Støbotn (endeholdeplass for buss). Vi forsetter turen fra Myrdalsvegen. Her følger vi sti gjennom et kulturlandskap som er tilrettelagt for utbygging. Ved Raunhaugen går stien langs plantefelt mot Ulsetvarden (288 meter over havet). Vi får utsikt både mot nord og sør, over det sentrale Åsane. Fra Ulsetvarden følger vi Jubileumsstien videre i nordlig retning. På dette strekket er det en del mindre myrområder, og stien er derfor enkelte steder bløt.

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: Bergen og Hordaland turlag (DNT)