Pil til høyre ikonVis alle arrangement

Hele Bergen feirer

Matarena, Vill mer AS med flere
Kategorier:
  • Kultur
  • Mat
Spis, Bergen!

VELKOMMEN TIL LANGBORDET!

Torsdag 10. desember inviteres hele Bergen til et felles måltid, for å feire byens jubileum. Vi gjør som vi pleier til viktige fester; lager god mat, dekker bord, pynter oss og finner sammen rundt et festprogram – både hjemme og på byens restauranter.

Feiringen strekker seg inn i alle hjem, til alle kjøkkenbord og spisestuer, til sofakroken, godstolen på hytten, til bålet på Fløyen og ut på byens restauranter. Det blir jubileumsmenyer og mini-konserter på restaurantene og mulighet for å bestille lokale retter og råvarer rett hjem. Vil du feire med å lage din egen festmat deler vi oppskrifter, og setter sammen en storslått sending som vi alle kan samles rundt.

Enten du sitter alene eller sammen med andre, er du hjertelig velkommen til et stort og bredt fellesskap av bergensere i alle aldre. Vi forenes av at vi er her akkurat nå, i denne byen omgitt av fjell.

Vi er Bergen. Vi feirer sammen og hver for oss!

PÅ RESTAURANT

MatBergen og restaurantene er med når Hele Bergen feirer. Klikk inn på dine favorittsteder og se de unike festmenyene som restaurantene disker opp med. Det blir festmat, mini-konserter og god drikke i glassene. Fra street food til røkerumpe med trøffelveloute. Valget er ditt.

MED MINI-KONSERTER

I forbindelse med jubileumsfeiringen 10.desember har Bergensrestaurantene slått seg sammen med 10 lokale Bergensartister, som vi holde mini-konserter inne på restaurantene. Her finner du oversikten over alle restaurantene med mini-konserter.

MED JUBILEUMSMIDDAG HJEMME

Lyst å feire hjemme den 10.desember? Her finner du oversikten over hvem som leverer jubileumsmaten på døren – og hvor du kan hente selv. Bli med når hele Bergen feirer, og følg livesendingen for god musikk og underholdning.

MED GAVEKORT TIL VENNER, KOLLEGAER ELLER FAMILIE

Er du på jakt etter et alternativ til det tradisjonelle julebordet? På bergensrestaurantene kan dere feire i små kohorter. Eller kanskje jubileumsmiddag hjem på døren er riktig alternativ for dere? Gavekortene finner du her.

MED Å LAGE SIGNATURRETTER FRA BERGEN

Hvilken bedre måte å hylle Bergen på enn å lage din favoritt-bergensmat hjemme på kjøkkenet? Ved å trykke på overskriften finner du typiske tradisjonsretter fra Bergen som du enkelt kan lage hjemme. Oppskriftene er laget av dyktige lokale kokker.

Kjøp ingrediensene selv eller få dem levert på døren. Her er stedene som leverer råvarene rett hjem.

VED Å FØLGE STUDIO-SENDINGEN 10.DESEMBER

Vi må feire hver for oss, men det betyr ikke at vi ikke kan feire sammen. 10.desember setter vi opp en studio-sending og bringer den gode feststemningen hjem. Lenke til sendingen kommer når vi nærmer oss. Følg arrangementet “Hele Bergen feirer” på Facebook for jevnlige oppdateringer på arrangementet.

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: Matarena, Vill mer AS med flere