Pil til høyre ikonVis alle arrangement

Den Store Julegåten

Stas Artist AS
Kategorier:
  • Kultur

Den Store Julegåten
Et interaktivt teatermysterium i Schøtstuene og Bryggen

Liker du Kompani Lauritzen? Er du en som er glad i escape room, rollespill og strategi? Kanskje du er en racer på hodebryoppgaver, eller vil du finne på noe gøy med familien hjemmefra? Da er dette opplevelsen for deg!

Året er 1852 og juleforberedelsene på Bryggen er i full gang.
En rik embetsmann skal ha tyske gjester på Schøtstuene, og
fattigjenta Oline må hjelpe moren sin med å få jobben gjort i tide. Merkelige julekaker skal bakes, og et grantre tysk tre skal pyntes. Men Oline oppdager noe mistenkelig og vikles inn i en gåte som blir større og større. Løser hun ikke den, er hele julen deres i fare.

Samtidig har et spansk seilskip kommet til Bergen for å levere karibiske godsaker og skal ha med seg norske råvarer tilbake til Spania. Men de verdifulle varene som handelsmannen Hildebrandt skulle levere til spanjolene er forsvunnet! Nå gjelder det å finne dem før skipet drar, ellers er Hildebrandt ruinert.

Med Kjersti Elvik, Sigmund Njøs Hovind, Hermine Svortevik Oen og Frode Bjorøy

OPPDRAG:
Delta på Facebook og hjelp kjøpmann Hildebrandt og den nysgjerrige Oline med å løse den store julegåten.
1. Du bestiller billett, og bestemmer deg for hvilken vanskelighetsgrad* som passer for deg/dere.
2 Du vil motta en personlig mail med spilleregler og ett stykke kryptisk informasjon
3. Du vil få tilgang til en hemmelig facebookgruppe der du/dere og alle de andre sporfinnerne er med og påvirke forestillingen.

Selve spillet foregår på Schøtstuene, og publikum deltar hjemmefra.

Billettpris: kr 350 pr husstand

Jo tidligere du bestiller, jo mer tid vil du ha til å gjøre deg kjent med ledetrådene: bilder, historier, papirer, karakterportretter mm.
Velkommen med på oppdrag!

* Vanskelighetsgrad: Oline/ungdom
Bli med Oline på et ukjent eventyr, og hjelp henne med å løse julegåten. Oppgavene vil være engasjerende og ikke altfor kompliserte. Passer fint for familier der barn og voksne deltar sammen.

* Vanskelighetsgrad: Hildebrandt/voksen
Bli med Hildebrandt hvis du er en som kaster deg ut i oppgaveløsning, tenker strategisk og har lyst på en utfordring. Oppgavene er litt utfordrende, og krever aktiv deltakelse og samarbeid.

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: Stas Artist AS