Pil til høyre ikonVis alle arrangement

Vi må snakke om i morgen 2020

Om i morgen
Kategorier:
  • Kunnskap

Dagens bruk-og-kast samfunn er ikke bærekraftig og en av hovedgrunnene til at vi i dag har en klimakrise. Derfor er teorien om sirkulær økonomi viktig å ta i bruk, slik at vi kan skape verdi til ressurser som allerede er brukt en gang. Hva står i veien for denne endringen, og hvordan skal vi komme oss dit? Vi Må Snakke Om i Morgen tar debatten.


I 2019 har det skjedd mer enn noen gang for å skape et grønt skifte. Flere steder i verden erklæres det klimakrise, og millioner av mennesker, spesielt unge, streiker hver uke for klimaet. De streiker fordi det er for lite handling for å redde klimaet og sikre fremtiden. Så vi spør, hvorfor gjøres det ikke mer - hva er planen?

Vi vet at vi må redusere våre klimagassutslipp om vi skal nå målene i Parisavtalen. Alle må med, næringslivet, politikken og akademia. Det betyr at Norges fossile næring, som også er vår største inntektskilde, må omstilles. Vi spør hvordan - hvilken rolle skal den fossile næringen spille i Norges grønne skifte?

Vi inviterer ledere fra ledende norske bedrifter, toppolitikere og akademikere som jobber for et grønt skifte. Hva er deres strategi? Hva må til for at vi skal lykkes?

Konferansen er som alltid gratis og åpen for alle.

Påmelding: https://omimorgen.com/mesmerize/vi-ma-snakke-om-i-morgen-2/

Dørene åpner kl. 16:00 for networking med stands i Foajeen. Konferansen starter kl. 17:30, men vi anbefaler å være ute i god tid, og avslutter kl. 21:30.

Det blir lett matservering og muligheter til å kjøpe forfriskninger i baren før konferansen og i pausene.

Conference about meeting the climate changes, and circular economy. Free admittance, open to all.

Har du spørsmål, ta kontakt med arrangøren på sidene deres: Om i morgen