Pil til høyre ikonVis alle arrangement

En overtyre til kulturhuset

Arna og Åsane kulturkontor, Grethe Berge
Kategorier:
  • Kultur

Åsanekunstneren Grethe Berge har fått æren av å åpne utstillingsrommet i det nye Åsane kulturhus. Vi feirer åpningen, vi feirer Grethes sitt jubileum, og vi feirer Bergen!

Utstillingen er gratis, men du må skaffe deg billett på Ticketco.no (søk "Åsane kulturhus"). Salgsutstilling dersom du vil delta på åpningen lørdag 26. september kl. 11.00 (Gruppe 1) eller kl. 11.45 (Gruppe 2). Det er plass til 25 personer i hver gruppe. Ingen servering.

Utstillingen vil være åpen med begrenset antall samtidige besøkende samt ansvar for selvregistrering i rommet på lørdag 26. september fra kl. 13.00 til 16.00, og søndag 27. september fra kl. 11.00 til 16.00. Utstillingen blir stående til 10. oktober, fra klokken 12.00 til 16.00 hver dag.

**********
Grethe har hatt 24 separatustillinger og 30 kollektivutstillinger. Hun har hatt utsillinger mange steder i Norge, USA og Paris.
Med utstillingen “Overtyre til kulturhuset” feirer Grethe 40 årsjubileum som utøvende kunstner. Hun har arbeidet med disse verkene i ett og ett halvt år, og viser hovedsaklig malerier med natur, mennesker og “happenings”, blant annet galleribesøk. I tillegg vises monotypier og trykk.
**********

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: Arna og Åsane kulturkontor, Grethe Berge