Pil til høyre ikonVis alle arrangement

Morten Abel i Villahagen

Stageway
Kategorier:
  • Kultur

Velkommen til sommerkonserter i Villahagen på Grand Hotel Terminus!

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Lørdag 29. august får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet. De tar for seg låter fra hele Abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen. Gled dere!

Gjør det til en helaften med middag på Grand Hotel Terminus før konsert. Konsertpakke som inkluderer konsertbillett og 3 retters middag kr. 985,-. Oppstart 1,5 time før konsertstart i hotellets restaurant. Les mer og bestill på debergenske.no.

Overnatte i forbindelse med konsert i Villahagen? Bo på Grand Hotel Terminus eller Zander K Hotel til 795 kr i enkeltrom og 995 kr i dobbeltrom inkludert frokost. Kontakt booking@debergenske.no for bestilling.

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: Stageway