Pil til høyre ikonVis alle arrangement

Høytidelig avduking av Kopf Kino

BIT Teatergarasjen
Kategorier:
  • Kultur

Endelig kan vi avduke KOPF KINO for offentligheten.

Det blir en høytidelig avduking av den mobile herligheten ved solnedgang den 28. mai.

Kopf Kino av Sam Carvahlo & ON/OFF er en mobil installasjon som forsterker og dokumenterer virkelige handlinger med et kamera, og projiserer dem i forstørret format på fasaden til bygninger i nærheten - og kan også brukes til utendørskino. Kopf Kino er bygget av Dan Dorocic (ON/OFF), Philipp von Hase og Robert Jakobsen (Aldea) for BIT Teatergarasjen og Carte Blanche.

Prosjektet er en del av 950-årsmarkeringen til Bergen Kommune, og stiller spørsmål ved hvordan vi kan være med på å bygge opp under tenkning om demokratiet som et samfunn bestående av aktive deltakere; preget av samarbeidsvilje, mangfold og langsiktig tenkning. Det å dele ideer og perspektiver er en kjerne i konseptet om den offentlige forsamlingen, og helt sentralt for vår eksistens.

Kopf Kino vil være ute i byrommet ved solnedgang torsdagene 28. mai, 5. 12. og 19. juni, og starter opp igjen etter sommerferien 6. august med påfølgende «visninger» den første torsdagen i måneden utover høsten. Nøyaktig plassering og tidspunkt vil variere.

Vi gleder oss til å trille Kopf Kino ut i Bergens gater!

Les mer om KOPF KINO her: http://bit-teatergarasjen.no/innsikt/kopf-kino/.

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: BIT Teatergarasjen