Pil til høyre ikonVis alle arrangement

Verktøykassen inviterer #2: Poetisk-kinetisk-skulptur-kurs med Niklas Adam/Verdensteatret

BEK - Bergen senter for elektronisk kunst
Kategorier:
  • Kultur
  • Verksted
  • Kunnskap

Som del av Verktøykassen inviterer vi inn kunstnere til å lære oss ting vi selv ikke kan. I dette kurset vil du bygge din egen kinetiske skulptur basert på motorer og trådløst kontrollsystem. Få idéer og inspirasjon til stygge og vakre bevegelsesmønstre fra Niklas Adam, som har lang erfaring med å jobbe med Verdensteatrets berømte installasjoner og forestillinger.

Verktøykassen er BEKs møteplass for å lære om og prøve ut tekniske verktøy, det være seg både maskinvare og programvare. Det er lav terskel for deltakelse, og høy hands-on faktor. For hver gang blir et nytt «dagens tema» lansert, i tillegg til at deltakere kan komme med innspill eller spørsmål som tas opp i fellesskap. Verktøykassen foregår jevnlig, og ledes av spillutvikler og programmerer Stian Remvik. Av og til inviterer vi inn kunstnere til å lære oss ting vi selv ikke kan.

Se alle Verktøykassen-kurs her: https://bek.no/tag/verktoykassen/
BEK stiller med utstyret som behøves, og deltakere kan kjøpe det de vil ha med seg hjem til innkjøpspris etter kurset. Kurset er gratis, og deltagerne behøver ingen forkunnskaper. Ta med egen laptop.
Meld deg på her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbqNnUMyRtlfZpNPaLSvBqafEQWRCVLBcFp9p_3YClVHDF2Q/viewform

Workshop in making sound sculptures.

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: BEK - Bergen senter for elektronisk kunst