Pil til høyre ikonVis alle arrangement

Bergen Matfestival 2020

Matarena
Kategorier:
  • Kultur
  • Kunnskap
  • Mat
Spis, Bergen!

3. – 5. september feirer vi den fantastiske Vestlandsmaten med en alternativ vri på Bergen Matfestival. Årets matfestival vil ha lokalmatmarkeder spredd utover i Bergen sentrum, og samler Vestlandet på ett fat til glede for matinteresserte i alle aldre. Her møter publikum de beste produsentene, de beste kokkene, og de får smake på den aller beste maten og drikken som produseres i Vestland. Arrangement på restaurantene vil være en del av festivalprogrammet.

Datoer og tidspunkt:
Torsdag 3. september: Festivalmiddager og arrangement på restaurantene. Norsk Siderfestival vil i samarbeid med Bergen Vintog arrangere SIDERTOGET torsdag kveld 3. september. Billettsalg starter uke 32.
Fredag 4. september: 12.00 – 18.00. Lokalmatmarkeder i Bergen sentrum – på Festplassen, Tårnplass og Fisketorget. Festivalarrangement på restaurantene fra lunsj og utover kvelden.
Lørdag 5. september: 10.00 – 18.00.Lokalmatmarkeder i Bergen sentrum – på Festplassen, Tårnplass og Fisketorget. Festivalarrangement på restaurantene fra lunsj og utover kvelden.

Finn info. på Matfestivalens nettside her.

Finn info. på Facebook her.

Festivalen har utarbeidet en smittevernplan for å gjøre årets festival trygg.

Foodfestival in Bergen city center. In the streets, and at restaurants.

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: Matarena