Pil til høyre ikonVis alle arrangement

Nestenfestivalen 2020

MO- Senteret NEsttun
Kategorier:
  • Kultur
  • Mat
Nabolaget Bergen

MO-senteret er et lavterskeltilbud for rusavhengige som jobber skadereduserende og helsefremmende innenfor målgruppen. En gang i året arrangerer brukere og ansatte ved senteret NESTEN-festivalen , med god hjelp fra andre lokale aktører på Nesttun. Arrangementet er et «non-Profit» tiltak med målsetning om å skape positive relasjoner mellom innbyggerne i bydelen og brukerne av MO-senteret, der MO-senteret inviterer inn på tunet; Wollert konows plass 4! Arrangementet er familievennlig, gratis og åpen for alle!


Alle elementer av festivalen er sikret høy kvalitet gjennom samarbeid med profesjonelle aktører. Fana kulturhus står for scene, lydrigg og backline, samt lydteknikkere under festivalen.
Hvert år har en restaurant / kokk fra Bergens elitekjøkken tatt utfordring og stått for matservering.
Foruten egne band fra MO-Sentre har det også hvert år hvert en nasjonal anerkjent artist som har vært et av trekkplasterne.
De siste årene har det også vært live grafitti- på stedet, samt kunstutstilling , leker for barn, salg av diverse, pluss mye, mye mer. Alt det man kan forvente av en skikkelig festival.

Alt i samarbeid med gjengen på senteret selv!

Følg arrangementet på egne facebook sider.

Arrangementet har fått støtte fra Bergen kommunes jubileumsbudsjett.

Har du spørsmål, ta kontakt med arrangøren på sidene deres: MO- Senteret NEsttun