Pil til høyre ikonVis alle arrangement

AVLYST: Lux Animalia, del 2

Kunstpilotene
Kategorier:
  • Kultur
  • Verksted

Fra 561 til 950.

Dekorer sommerfugler til en lysende sommerfugklode!

På avstand en glødende halvkule, på nært hold en sverm av fargerike papirsommerfugler. “Lux Animalia” - de lysende dyrenes verden, er en kunstinstallasjon med 950 sommerfugler med budskap til verden de 950 neste årene.

561 sommerfugler ble laget under festivalen Bergen Lights i januar i år, nå venter de resterende 389 sommerfuglene på å bli bosatt på kloden i anledning byjubileet "Bergen 950".

Bli med å fullføre oppdraget fra 561 til 950 sommerfugler.

Kunstpilotene og Bergen offentlige bibliotek inviterer til sommerfuglverksted på UROM fredag 6. november. På hvite papirsommerfugler kan du tegne, skrive og dele dine tanker om verden de neste 950 årene.

Hvordan er din idealklode?

Hva er ditt budskap til menneskeheten, miljøutfordringene, kriger og konflikter?

Sammen med sommerfuglene laget tidligere i år, vil de nye dyrene bli en del av kunstinstallasjonen “Lux Animalia, del 2”.


Hva: Gratis verksted på UROM, Hovedbiblioteket. Dropp inn kl 12-15. Alle er velkomne uavhengig av alder. Del av byjubileet “Bergen 950”.

Trygt verksted: kunstpilotene bidrar i arbeidet med å hindre smittespredning under COVID-19, og følger retningslinjene for antall, avstand og håndtering av verkstedsmateriall. Registrering ved ankomst.

Instagram: @kunstpilotene

Prod.: kunstpilotene i samarbeid med Bergen offentlige bibliotek

Støttet av Bergen kommune

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: Kunstpilotene