Pil til høyre ikonVis alle arrangement

Kulturfest Åsane

Kulturfest Åsane
Kategorier:
  • Kultur
  • Verksted
  • Bevegelse
  • Kunnskap
  • Mat
Nabolaget Bergen

Nå er det tid for Åsane-kulturen igjen! Også i år blir det mange spennende kulturaktiviteter og arrangementer å velge mellom under Kulturfest Åsane.

Kulturfest Åsane 2020

Åsane er en bydel med et rikt kulturliv, og dette vises tydelig i programmet for årets Kulturfest Åsane. Her er det helt sikkert noe for deg - enten du liker korps, kor, ballett, jazz, rock, lokalhistorie, dyr, mat, håndarbeid, lokalhistorie eller noe helt annet.

Det blir jamsession, foredrag om vegetarmat, jubileumsmarkeringer, Åsaneutstillingen, fredningsfest, dans, foredrag, allsang, folkemusikk, folkeverksted, rytmelab med trommeverksted, fremtidsverksted, og selvsagt Åsanekvelden, i tillegg til en mengde konserter og teaterforestillinger. Bergen er 950 år, og det markeres også ved flere anledninger.

Vi håper å se deg under Kulturfesten – enten du velger å komme på drive in familiekonsert, guidet omvisning på tekstilmuseet, kulturlunsj i det nye biblioteket, gårdsbesøk på Øvre Eide eller på den fine konserten som hyller livet og kjærligheten. Eller kanskje foretrekker du noe helt annet? Kanskje er du en som liker å mimre eller vil lære mer om hvordan det var i Åsane i gamle dager? Da bør du få med de fotoskattene som stilles ut i Åsane Storsenter. Mulighetene er mange – velg det som passer for deg!

Vi er også så utrolig glade for at vi i høst har åpnet nye Åsane kulturhus, og håper å se deg der. Huset er et praktbygg med hyggelig betjening og mye større kapasitet enn de lokalene kulturkontoret rådde over tidligere. Mange aktiviteter har allerede startet opp i huset, og mange av arrangørene under Kulturfesten har valgt å legge arrangementene sine til Åsane kulturhus i år.

Vi ønsker at å gjennomføre trygge arrangementer innenfor de rådende smittevernregler både i det nye kulturhuset og på andre arenaer. Dette betyr at færre kan delta på arrangementene, og at du må huske å kjøpe billett på forhånd.

Hele programmet ser du her.

Vi ses på Kulturfesten - du er herved invitert!

NB! Følgende tre arrangementer utgår dessverre:

- LØRDAG 24. OKT. KL. 18.00: Livet, kjærligheten, benedictinerne og di

- SØNDAG 25. OKT. KL. 18.00: Jubileumskonsert med Bergen Shantykor

- ONSDAG 28. OKT. KL. 14.00: Vi over 60!

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: Kulturfest Åsane