Pil til høyre ikonVis alle arrangement

Fremtidsverksted: Fremtidens Åsane

Fremtenkt
Kategorier:
  • Verksted
Nabolaget Bergen

Vil du være med og forme fremtidens Åsane? Bli med på digitalt Fremtidsverksted!

Påmeldingslenke her.

I år feirer Bergen 950 år. Det er en god anledning til å tenke på historien, men også en gylden mulighet til å stanse opp og tenke på fremtiden: Hvordan ser Åsane ut i 2030, i 2040 - eller i 2070, når Bergen feirer 1000 år? Hvordan ønsker vi at bydelen skal utvikle seg - både for oss selv og for kommende generasjoner?

Fremtenkt inviterer til Fremtidsverksted om fremtidens Åsane. Her skal vi sammen finne frem til at det beste ved Åsane, det som ikke er så bra som det burde, og vi skal drømme frem det Åsane vi ønsker oss. Til slutt spør vi: Hvilke konkrete tiltak kan vi sette i gang for å realisere ønskene våre—fra og med mandag av?

Her er det gode muligheter for å lage nye, uventede samarbeid, og for å gi nytt liv til etablerte prosjekter.

Åsane er en mangfoldig bydel, både når det gjelder geografi og innbyggere. I Fremtidsverkstedet kan alle som er opptatt av Åsane og bydelens fremtid si det de mener om Åsane, fra Jordalen i sør til Hordvik i nord - og alt imellom.

For deg som er særlig opptatt av utviklingen i Åsane sentrum er Fremtidsverkstedet en gylden mulighet til å få direkte innflytelse: Fremtenkt samarbeider med Plan og bygningsetaten i Bergen kommune om å videreformidle alle innspill til gruppen som arbeider med Strategisk Planprogram for sentrale deler av Åsane.

Vil du vite mer? Sjekk arrangørens nettside: Fremtenkt